Fresh single: Catalin Josan – Walking on Fire + video

Posted: September 4, 2011 in Muzica, Single
Tags: , , , , ,

catalin josan

Catalin Josan a lansat noul sau single numit “Walking on Fire“. Piesa a fost difuzata mai intai in Italia, tara in care “Don’t Wanna Miss You” a avut un succes considerabil si iata ca acum poate fi auzita si la noi.

Cantaretul a filmat deja un videoclip care este difuzat in Italia si Republica Moldova, insa nu este inca disponibil pe YouTube.

Va las acum cu o inregistrare a acestei piese frumoase de dragoste interpretate de Catalin la postul de televiziune moldovean AltTv.

Catalin Josan are carisma si o voce foarte buna, insa nu inteleg de ce posturile radio si Tv nu se inghesuie sa-i difuzeze piesele. Intr-o industrie muzicala suprasaturata de dance, oare talentele adevarate nu-si mai pot gasi locul? Si uite-asa cei din afara stiu sa “exploateze” mi bine valorile noastre…

Update: Iata ca a aparut si clipul!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q7ILEkp1EN4

Filmarile au avut loc langa Budapesta, la o ferma, Catalin Josan intrand in “arena” cu niste femei frumoase. De partea de regie s-a ocupat aceeasi echipa de unguri care a realizat si clipul pentru “Don’t Wanna Miss You”.

“A fost pentru prima data cand am vazut o sabie care se foloseste in corida. Indian, regizorul filmului, o primise de la un prieten. “Bijuteria” are vreo 40 de ani vechime. Mi s-a facut un pic teama cand am vazut taurul cu care urma sa ma lupt in clip, dar cred ca pana la urma m-am descurcat onorabil” a declarat Catalin.

Pareri?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s