Fresh video: Celia feat Kaye Styles – Is It Love

Posted: September 5, 2011 in Muzica, Videoclip
Tags: , , , , , ,

celia

Celia a lansat in aceasta dimineata pe libertatea.ro si la Neatza cu Razvan si Dani noul sau clip. Piesa “Is It Love” este o colaborare cu Kaye Styles, cel care a compus coloana sonora a serialului “Prison Break”.

Filmarile au durat trei zile si au avut loc in Ucraina si Rusia. “‘Is it love’ este o piesa complexa, cu mari sanse de reuşita, atat in tara, cat si peste hotare, care transmite cu exactitate mesajul ‘Iubirea invinge’ .

Povestea clipului este următoarea: intr-un peisaj apocaliptic, o lume distrusa, in care oamenii sunt lipsiti de sentimente, sunt salbatici si reci, apar eu, zeita iubirii, care cu ajutorul lui Kaye Styles ii atrag pe toti într-un club subteran, unde ma ridic deasupra tuturor, plutind. La vederea mea, ingerii se comporta salbatic, dar iubirea ii prinde sub vraja ei. Astfel, lupta lor se transforma in mangaieri si ssruturi, iar de pe trupurile noastre curge… miere”, a declarat Celia.

Pentru scenele cu miere s-au folosit 50 de kg de miere de albine, iar clipul a costat 100.000 de euro.

Enjoooy!

Clipul arata fooarte tare, iar Celia este foarte sexi. Imi pare rau insa ca si Celia a cazut in pacatul rimelor “hire/fire/desire”…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s