Fresh video: Claudette feat Sonny Flame – Around The World

Posted: September 7, 2011 in Muzica, Videoclip
Tags: , , , , , , , ,

claudette sonny flame

Claudia, fosta componenta a formatiei Sexxy, a lansat primul sau clip sub pseudeonimul Claudette. Piesa “Around The World” in colaborare cu Sonny Flame a aparut anul trecut, insa abia acum a fost lansat materialul video.

Clipul a fost realizat in Portugalia, pe malul Oceanului Atlantic, in regia lui Florin Botea. “Am fost incantata de locatia aleasa de regizor. Am auzit numai lucruri frumoase despre Portugalia, dar nu am avut ocazia pana acum sa merg acolo. Mi-au placut mult oamenii si atmosfera, iar pesisajul este de-a dreptul minunat“, a declarat Claudette.

Videoclipul debuteaza cu o cearta intre doi indragostiti. Sonny pleaca apoi pe malul oceanului pentru a-i pregati o surpriza iubitei sale, Claudette, pe care o veti descoperi la final. Cadrele exploateaza la maxim peisajul, insa parca voiam ceva mai multa interactiune intre protagonisti.

Piesa este compusa de Mihai Ristea (se simte stilul lui) si ma intreb cum ar fi sunat cantata de Andra… Oricum, cantecul se anunta a fi un club banger! Pareri?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s