Miss Mary goes Back To School cu un rucsac Super Cool

Posted: September 8, 2011 in Noutati
Tags: , , , , ,

Miss Mary Back to School

La inceput de an scolar, Case Logic alaturi de Miss Mary, lanseaza o editie limitata de rucsacuri pentru toti elevii trendy, funky, cool. Cine vrea sa iasa in evidenta si sa acapareze privirile tuturor colegilor cu un rucsac unicat, isi pot comanda unul de pe www.luvit.ro.

Lansat intr-o editie limitata de doar 100 de bucati, rucsacul Miss Mary se adreseaza elevilor ce doresc sa iasa din anonimat si sa paseasca  in lumina reflectoarelor urmand exemplul tinerei artistei. Miss Mary a reusit, la doar 15 ani, sa aiba doua single-uri si se remarce din multitudinea de artisti datorita vocii exceptionale.

Miss Mary  si Luvit, magazinul care comercializeaza brandurile Case Logic, organizeaza pe facebook un concurs pentru cei care vor sa se remarce cu un rucsac personalizat. Pentru a te inscrie in concurs trebuie sa povesteti pe pagina Luvit http://www.facebook.com/luvitro, o intamplare amuzanta de la scoala. Cine va reusi sa starneasca cele mai multe hohote de ras si sa stranga cele mai multe like-uri, pe 30 septembrie va castiga un rucsac Miss Mary.

Melodia de debut “You Don’t Love Me” i-a adus lui Miss Mary numeroase aprecieri, fiind asemanata datorita timbrului vocal si vocii puternice, atat cu Christina Aguilera cat si cu Miley Cyrus. Al doilea single, “Open”, a fost compus de Jake, un producator foarte talentat din Madrid, in colaborare cu unul dintre membrii FlyinState, Paul Gabriel Turcu. Piesa beneficiaza de un videoclip regizat de Michael Mircea si a ajuns pana pe locul 8 in topul Media Forest

Acum pregateste un nou single ce va purta amprenta Miss Mary, ea conturandu-si deja un stil propriu.

Rucsacul este un accesoriu esential iar Miss Mary s-a declarat incantat de cel oferit de Case Logic: “Imi place rucsacul pentru ca este comod si incapator, astfel incat imi pot lua in el tot ce am nevoie pentru o zi de scoala si cursurile de muzica, de dupa”.

Fotografiile din cadrul campaniei “Back to school cu un rucsac super Cool” au fost realizate de echipa Creathieves la “International School of Bucharest”. Miss Mary are un rucsac rosu, insa acesta este disponibil in mai multe culori in functie de preferintele fiecaruia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s