Fresh video: Alex Velea – Whisper

Posted: September 9, 2011 in Muzica, Videoclip
Tags: , , , , , , , ,

alex-velea_whisper

Alex Velea a lansat clipul pentru cel mai nou single al sau intitluat “Whisper”. Regizat de Iulian Moga, materialul video il prezinta pe interpret intr-o poveste de dragoste tabu, condimentata cu soapte dulci spuse la ureche si peripetii. Cantaretul joaca rolul unui gradinar indragostit de fata sefului sau, nimeni altul decat actorul Constantin Cotimanis. Hotarat sa fuga impreuna cu ea, Alex risca totul pentru iubire.

Intotdeauna am fost un fan al iubirilor pasionale si de aceea m-am simtit foarte bine filmand o astfel de poveste. Sunt cu atat mai multumit cu cat piesa Whisper este cea mai buna de pana acum pentru ca debordeaza de senzualitate. Sunt sigur ca va aduce multa caldura in inimile celor care o asculta”, a declarat Alex Velea.

Piesa a fost produsa in studioul HaHaHa Production si anunta lansarea noului sau album ce va aparea pe piata in toamna acestui an. Materialul va contine nu mai putin de 15 productii fresh, dintre care 5 piese lansate deja ca single-uri : “Doamna mea”, “Secret”, “Don’t say it’s over”, “One shot” si “Whisper”.

In sfarsit Alex are un clip cu o poveste bine prezentata, materialul video fiind dinamic si amuzant. Piesa va prinde cu siguranta si sper ca ati observat ca este primul clip in care nu-si da tricoul jos :p . Pareri?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s