Fresh video: Amy Winehouse feat Tony Bennett – Body & Soul

Posted: September 14, 2011 in Muzica, Videoclip
Tags: , , , , , ,

Amy Winehouse

Cantareata Amy Winehouse ar fi implinit astazi varsta de 28 de ani. Cu aceasta ocazie, au fost lansate fundatia ce-i poarta numele si videoclipul cantecului “Body & Soul” inregistrat de regretata intepreta impreuna cu Tony Bennett.

Familia artistei a creat organizatia caritabila “Amy Winehouse Foundation” pentru a ajuta tinerii cu probleme din Regatul Unit.

Eram in New York cand am aflat teribila veste ca fiica mea a murit. Iar sentimentul ca trebuie sa avem grija de apropiatii lui Amy a venit aproape imediat.

Ea a fost foarte generoasa pe parcursul scurtei sale vieti si ne-am tot gandit cat de mult a iubit copiii. Ni s-a parut potrivit sa ne concentram asupra tinerilor, mai ales celor care sunt vulnerabili, fie din cauza bolilor, fie din alte cauze.

Amy a atins milioane de inimi din intreaga lume si stiu ca va continua sa faca acest lucru prin intermediul fundatiei ce-i poarta numele”, a declarat tatal cantaretei, Mitch.

Majoritatea fondurilor pentru aceasta organizatie de caritate va proveni din vanzarile piesei “Body & Soul” inregistrata de Winehouse impreuna cu Tony Bennett, al carei videoclip a fost lansat astazi, in memoria ei. Aceasta va fi inclusa pe albumul “Duets II” ce va fi lansat de Tony Bennett pe 20 septembrie.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie in acest an, cauza decesului fiind inca neelucidata.

Advertisements
Comments
  1. […] ce a lansat duetul cu Amy Winehouse pentru “Body & Soul”, iata ca a mai aparut pe net o piesa noua semnata Tony Bennett. Insa de data aceasta, artista cu […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s