Fresh video: Miss Mary – Battlefield Of Love

Posted: September 14, 2011 in Muzica, Single
Tags: , , , , ,

Battlefield Of Love - cover

Miss Mary lanseza cel de-al treilea single “Battlefield Of Love”.

Melodia de debut “You Don’t Love Me” i-a adus lui Miss Mary numeroase aprecieri, fiind asemanata datorita timbrului vocal si vocii puternice, atat cu Christina Aguilera cat si cu Miley Cyrus. Al doilea single, “Open”, a fost compus de Jake, un producator foarte talentat din Madrid, in colaborare cu unul dintre membrii FlyinState, Pol. Piesa beneficiaza de un videoclip regizat de Michael Mircea si a ajuns pana pe locul 8 in topul Media Forest.

Versurile si muzica piesei “Battlefield Of Love” au fost compuse de Jake, iar de orchestratie s-au ocupat baietii de la FlyinState, F. Charm si Pol. Odata cu varianta radio, Miss Mary lanseaza si primul remix oficial al melodiei realizat de Motzu, cunoscut in randul ascultatorilor de hip-hop pentru productiile muzicale si colaborarile cu numerosi interpreti ai genului.

Miss Mary a primit pana acum mai multe cereri pentru a-i fi remixate piesele, insa doar propunerea venita din partea lui Motzu a fost suficient de interesanta pentru a o accepta. “Am ales sa lansez ambele variante ale piesei “Battlefield Of Love” in acelasi timp pentru ca mie imi plac amandoua si sper sa va placa si voua.”, a spus Miss Mary.

Pe langa muzica, Miss Mary se preocupa si de scoala, fiind eleva in clasa a  IX-a la liceul Gheorghe Sincai. Pentru ca inceputul de an scolar sa fie mai frumos, Miss Mary ofera cadou un rucsac personalizat celui care povesteste pe pagina de facebook Luvit, http://www.facebook.com/luvitro, cea mai amuzanta intamplare de la scoala.

De asemenea Miss Mary le face cadou un link de download gratuit pentru “Battlefield Of Love”, varianta radio si remixata, celor care dau azi si maine like paginii Luvit, http://www.facebook.com/luvitro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s