Fresh project: Andrew – Super Girl

Posted: September 22, 2011 in Muzica, Single
Tags: , , , , ,

Andrew - SuperGirl cover

Andrew este un tanar de 20 de ani care isi propune sa cucereasca inima tuturor domnisoarelor cu piesa “SuperGirl”, o melodie cu ritm dansabil si versuri sensibile, ce te face sa te indragostesti de la prima ascultare.

Andrew si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 5 ani cand parintii lui l-au inscris la “Scoala Mini-Vedetelor” unde a urmat cursuri de canto, teatru si dans. Prima piesa inregistrata intr-un studio profesionist a fost in 2006, cand a colaborat cu Sisu. Apoi a urmat in 2008 concursul “Featuring Akon in Africa” unde a impresionat publicul cu vocea sa si a castigat Premiul de Popularitate.

“SuperGirl” a fost compusa de Preston, de linia melodica s-a ocupat Andrew, iar versurile au fost scrise de Neko, cu care a colaborat si la primul single “Nightmares”.

“Intr-o noapte am ajuns la studio stiind ca urma sa fac o piesa cu Preston. Nu il cunosteam, dar ascultasem cateva piese compuse de el care sunau bine. Am descoperit ca gusturile noastre muzicale corespundeau intr-o oarecare masura si ne-am pus pe treaba. El a facut prima varianta de instrumental iar eu am intrat in camera de inregistrari. Dupa 10 minute aveam prima varianta a piesei.”, a povestit Andrew despre compunerea noului lui single.

Andrew a fost inspirat in compunerea melodiei de “cele mai frumoase creatii ale acesti lumi, fetele. Piesa asta este dedicata lor”.

“Mi-am dorit sa fac o piesa in care sa se regaseasca toti ascultatorii. Cred ca orice baiat viseaza la o super fata careia ar vrea sa-i dedice versurile piesei si sunt sigur ca fiecare fata poate fi o SuperGirl.”, completeaza tanarul artist.

Cu ocazia lansarii acestui nou single, Andrew si-a creat propria pagina de facebook http://www.facebook.com/andrewromania , unde ii va tine la curent pe ascultatorii sai cu noutati din viata artistica si personala.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s