Fresh video: Mihai Ristea – Sexy Eyes

Posted: September 29, 2011 in Fun
Tags: , , , , , , , ,

mihai ristea - sexy eyes - cover 1

Mihai Ristea, unul dintre cei mai apreciati producatori romani, intra de astazi oficial in echipa HaHaHa Production si lanseaza primul sau videoclip, Sexy Eyes.

Mi-am dorit de mult timp acest proiect. Sexy Eyes ma reprezinta. Piesa pastreza aerul iubirilor nebunesti care te fac sa te redescoperi si pe care nu le uiti usor, iar videoclipul subliniaza foarte bine acest lucru. M-am simtit foarte bine la filmari si o sa vedeti ca sunt un norocos”, a declarat Mihai Ristea.

Piesa Sexy Eyes este produsa in studiourile HaHaHa Production si se evidentiaza printr-un sound acustic care lasa loc influentelor dance. Acest single este prezentat in parteneriat cu Red Clover Media.

Videoclipul inspira nonconformism si prezinta o poveste bazata pe jocuri aparent inocente, dar foarte senzuale. Look-ul retro al protagonistilor dar si soundul te duc cu gandul la spontaneitatea momentelor in care vrei sa fugi, sa uiti de tot, sa traiesti clipa. Pielea bronzata, hainele care zboara rapid, drumul pustiu, nuantele solare ale videoclipului, toate inspira libertate si tinerete.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s