Fresh video: Adele – Someone Like You

Posted: September 30, 2011 in Adele, Muzica, Videoclip
Tags: , , , , , , , , , , ,

adele_-_someone_like_you

Iata ca in sfarsit Adele a lansat videoclipul piesei “Someone Like You”, atat de asteptat de noi toti. Melodia compusa de cantareata impreuna cu Dan Wilson, a fost lansata pe 21 ianuarie 2011 fiind foarte bine primita de public si critici. Single-ul s-a vandut in peste un milion de copii in Marea Britanie, a inregistrat peste un milion de descarcari online in Statele Unite si a ocupat locul I pentru 6 saptamani in Irlanda inregistrand astfel un record.

“Someone Like You” este al doilea single extras de pe albumul “21” care a ajuns no.1 in toata lumea . Piesa a fost scrisa de Adele dupa ce s-a despartit de barbatul cu care credea ca se va casatori. “Cand am aflat ca vrea sa faca acest pas alaturi de altcineva, m-am simtit mai rau ca niciodata. Dupa ce am scris melodia, am fost mai impacata. M-a eliberat“ a declarat cantareata.

In videoclipul filmat alb-negru regizat de Jake Nava, artista apare plimbandu-se prin Paris in zorii zilei exprimandu-si durerea. “Zona aleasa pentru filmari da senzatia de stil si de romanta” – a declarat regizorul – “Iar momentul din zorii zilei ne-a ajutat sa ne concentram pe singuratatea si emotiile artistei“.

Cu alte cuvinte videoclipul este unul emotionant, fara efecte speciale, care iti inspira melancolie si te indeamna sa traiesti durerea alaturi de artista. Clipul este la fel de genial ca interpreta.

Enjoy!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s