Fresh music: Allexinno & Starchild – Bailamos

Posted: October 13, 2011 in Muzica, Noutati
Tags: , , , , ,

Allexinno -Starchild - Bailamos

Allexinno & Starchild si-au facut debutul cu “Senorita”, o piesa care are succes atat in tara cat si in strainatate. “Senorita” este unul dintre hiturile verii si chiar daca sezonul estival s-a dus de mult, piesa se mentine in preferintele publicului, fiind una dintre cele mai longevive prezente in topul celor mai difuzate piese la radio, intocmit de Media Forest.
“Senorita” este licentiata in 11 tari din Europa, dintre care amintim: Germania, Franta, Olanda, Belgia, toata lumea fiind cucerita de “frumoasa domnisoara bruneta”. Daca la noi, “Senorita” se mentine de 13 saptamani in clasamentul celor mai difuzate piese, ajungand chiar pana pe locul 2, in Bulgaria, dupa 6 saptamani de prezenta in Top 100 Airplay Chart Bulgaria, a ajuns numarul 1. Astfel, Allexinno & Starchild au reusit performanta de a fi mai difuzati decat greii clasamentelor mondiale: Pitbull, Rihanna, Jennifer Lopez sau David Guetta.
Succesul presupune anumite standarde, iar urmatorul single trebuie sa se ridice cel putin la nivelul inregistrat de “Senorita”, asa ca Allexinno & Strachild, printre zecile de concerte si deplasarile in tara si strainatate, lucreaza la urmatorul hit care este programat sa apara la sfarsitul lunii noiembrie. Insa, pentru ca asteptarea fanilor sa fie mai usoara, Allexinno & Starchild s-au gandit sa lanseze pana la urmatorul single, trei piese special pentru ascultatorii lor.
“Bailamos” a fost prezentata publicului pentru prima data la Romanian Music Awards, iar de atunci foarte multi au solicitat pe toate retelele de socializare, unde Allexinno & Starchild sunt prezenti, varianta finala a acestei piese. Asa ca cei doi s-au hotarat sa le fac o surpriza fanilor si sa lanseze “Bailamos” impreuna cu un link de download gratuit atat pentru varianta radio, cat si varianta de club. Link-ul poate fi gasit pe contul lor oficial de facebook.

Aparitia lui Allexinno & Starchild la Romanian Music Awards, prima in cadrul unui eveniment de o asemenea anvergura, nu a fost lipsita de comentarii. Starchild a fost invinuit de faptul ca nu a facut playback pe refrenul melodiei “Senorita”, insa cei care au adus aceste acuze nu stiu ca refrenul este cantat de Alex Mica. Prin urmare, Starchild nu avea nici un motiv sa faca playback pe vocea altcuiva.
“Senorita” a fost compusa si produsa de Allexinno & Starchild, refrenul fiind interpretat de Alex Mica pentru a aduce o nota distincta piesei. Numele lui Alex Mica nu a fost mentionat in titlul piesei intrucat el face parte dintr-un proiect diferit de cel al lui Allexinno & Starchild.
Show-ul de la Romanian Music Awards, chiar daca a fost insotit de critici, pentru Allexinno & Starchild a fost o experienta frumoasa si o ocazie de a testa reactiile publicului la noua piesa. “Bailamos” a fost foarte bine primita de catre publicul din Brasov, iar de acum poate fi ascultata oficial in toate cluburile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s