Fresh video: Emil Lassaria & F.Charm – Guantanamera

Posted: October 20, 2011 in Muzica, Noutati, Videoclip
Tags: , , , , , ,

Emil lassaria & F.Charm

Emil Lassaria & F. Charm lanseaza videoclipul single-ului “Guantanamera” care deja se bucura de succes in mai multe tari. In Serbia, “Guantanamera” a fost numarul 1 doua saptamani consecutive in topul celui mai important radio.

Videoclipul a fost filmat in Mdina, “Orasul Tacerii” din Malta unde s-au turnat celebrele productii de la Hollywood, “Troia” si “Gladiatorul”. Emil Lassaria si F.Charm nu au fost Cavaleri Ioaniti sau Teutoni , ci au intrepretat propriile roluri, actiunea clipului fiind declansata de disparitia lui Emil Lassaria.

Dupa o noapte nebuna petrecuta in camera de hote,  in compania unor superbe domnisoare, Emil Lassaria dispare, iar bunul lui prieten F. Charm pleaca in cautarea lui. Urmeaza o cursa nebuna pe stradutele Maltei, prin unele dintre cele mai frumoase locuri oferite de tara de la Mediterana. Daca F.Charm isi va gasi sau nu prietenul veti afla doar urmarind videoclipul.

Filmarile, in regia lui Iulian Moga, au durat trei zile si nu au fost lipsite de peripetii. “Am alergat in trei zile cat nu am alergat toata viata, dupa prima zi de filmare nu mai puteam sa ma ridic din pat. De parca febra musculara n-ar fi fost de ajuns, am si cazut atat de rau incat am avut impresia ca mi-am rupt toate oasele. Eram foarte prins de actiunea clipului asa ca nu am observat ca pe jos era ud si am alunecat pe spate mai ceva ca-n filme, unii trecatori oprindu-se sa ma intrebe daca sunt ok.”, a povestit F.Charm.

Rolul meu a fost mult mai usor si mai placut, eu fiind cel rapit de sase fete frumoase am avut tot timpul sa ma bucur de privelistile oferite de Malta si sa ma amuz de incercarile prin care F.Charm a trebuit sa treaca pentru a ma gasi.”, a spus Emil Lassaria.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s