Andreea Balan lanseaza “Christmas Party” + “Mosule ce tanar esti” (remake 2011)

Posted: November 22, 2011 in Muzica, Noutati
Tags: , , , , ,

andreea balan christmas party

Andreea Balan lanseaza un nou concept de show: “Christmas Party”, dar si un remake al unei piese din era Andre: “Mosule ce tanar esti”. :)

Andreea da un refresh show-ului o data la cateva luni, asa cum deja ne-a obisnuit de cativa ani, fiind una dintre cele mai complexe artiste din Romania. Dupa “Lectia de dans”, “Dancing Show” si “Bunny Show” urmeaza “Andreea Balan – Christmas Party”, un spectacol vesel cu costume, dansuri si ritmuri sexy.

Momentul special al noului show este remake-ul piesei: “Mosule ce tanar esti”. Decizia de a reface acest hit din epoca Andre e motivat de cererea constanta a publicului la concertele din toata tara.

Printre cele 12 randuri de haine pe care le schimba pe scena, cantareata-dansatoare si colegele sale vor prezenta “Christmas Party” in ipostaza de craciunite sexy.

Pentru acest proiect, Andreea a apelat la trei producatori talentati. Primul remix a fost realizat de SugarDaddys iar urmatoarele doua, care vor fi lansate in perioada urmatoare, au fost lucrate impreuna cu Bobby Moore si Keo.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s