Dj Andi a realizat un mix “medical” pentru Raed Arafat (audio)

Posted: January 17, 2012 in Fun, Muzica, Noutati, Stiri
Tags: , , , , , , , , , , ,

dj andi- raed arafat- mix

Matinalii de la Radio 21 – Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco – îl susţin pe Raed Arafat, care a demisionat marţi din funcţia de subsecretar de stat pe care o ocupa la Ministerul Sănătăţii, declarând că astfel va putea apăra mai bine sistemul de urgenţă.
În semn de preţuire pentru medic, DJ Andi a promis că va realiza un mix “medical” care să conţină piesele preferate ale doctorului.

Aşa că în matinalul de la Radio 21 din această dimineaţă, DJ Andi s-a ţinut de promisiune şi a prezentat mixul medical pe care care l-a pregătit pentru doctorul Raed Arafat, după ce în emisiunea de joi, 12 ianuarie, medicul a intrat în direct şi a mărturisit că are o slăbiciune pentru Edith Piaf.

DJ-ul Radio 21 a încercat să combine piese care să fie pe gustul doctorului Arafat şi, într-un final a ales trei hituri diferite. Mixul medical special contine piesa „Tamally Maak”, interpretată de Amr Diab (pentru ca medicul să-şi amintească de originile sale palestiniene), mixată cu piesa lui Edith Piaf, „E’mportée Par La Foule”, preferata lui Raed Arafat, si cu piesa celor de la Coldplay – „Paradise”, pentru că doctorul este un erou care a luptat ca mulţi să nu ajungă in Paradis.

“Sper ca mixul meu medical să-i placă domnului doctor. Am încercat să combin trei piese cu semnificaţie pentru Raed Arafat şi cred că rezultatul sună bine”, spune DJ Andi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s