Fresh video: Fly Project – Musica

Posted: January 31, 2012 in Fun, Muzica, Noutati, Videoclip
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Fly-Project-Musica- video

Fly Project a lansat luni videoclipul piesei “Musica“.

Filmarile au avut loc la Los Angeles, iar de regie s-a ocupat Alex Ceausu, cel care a colaborat cu baietii si pentru precedentul material video, “Goodbye”.

“Protagonistii clipului ii reprezinta pe oricare dintre oamenii pe care ii vedem pe strada, aici sau in America (…). Nu sunt modele, nu sunt altfel, sunt niste oameni care isi traiesc viata in ritmul anului 2012, oriunde in lume, care se lupta sa se intretina, vor sa isi atinga visurile si sa isi gaseasca dragostea”, a declarat Tudor Ionescu, vocalistul formatiei.

“Mereu avem impresia ca altundeva este altfel, ca celalalt are o viata cu totul diferita, condusa de alte reguli, dar ne dam seama ca lumea isi impune regulile peste tot. Visam, ne trezim la realitate, iubim sau nu, muncim, din nevoie sau din pasiune, avem de ales sau urmam calea data, tiparul are aceleasi puncte pe care toti le bifam”, a continuat acesta.

Piesa “Musica” a strans, de la momentul lansarii pana in prezent, peste 6,8 milioane de vizualizari doar pe contul oficial Fly Records si este de 6 saptamani pe primul loc in difuzarile radio.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s