Fresh Video: Nick Kamarera feat. Alinka – Get a Life (Mama Yette)

Posted: February 9, 2012 in Fun, Muzica, Noutati, Videoclip
Tags: , , , , , , , , , , ,

nick kamarera-alinka get a life-mama yette-video

Nick Kamarera a lansat astazi cel mai recent videoclip, pentru piesa” Get A Life (Mama Yette)“, realizata alaturi de Alinka.

Dupa succesul inregistrat cu Beautiful Days, Thailanda sau Reason For Love, Nick Kamarera revine cu acest nou hit, realizat de aceasta data alaturi de Alinka, si cu un videoclip de exceptie, realizat de Florin Botea.

Videoclipul piesei Get A Life (Mama Yette), care se afla in plin difuzare pe radiourile din Romania, este unul de imagine, in care Alinka isi cauta iesirea dintr-un labirint colorat.

nick kamarera- alinka- get a life-mama yette-video

In incearcarea sa de a evada, Alinka, prezentata in diferite ipostaze si tinute, intalneste personaje inedite, surprinse in cadre asa cum nu au mai fost prezentate pana acum. Videoclipul contine atat elemente vesele, deschise si colorate, cat si imagini stranii, poate chiar bizare, iar Nick Kamarera este prezent in fiecare dintre acestea.

Piesa Get A Life (Mama Yette) a fost licentiata international in mai multe teritorii, precum Russia si CIS, Franta, US, Canada, Mexic, America Centrala si de Sud prin Ultra Records, si UK, Italia, Africa de Sud, Australia prin Ministry of Sound. De asemenea, au mai fost adaugate si teritoriile Grecia, Germania, Belgia, Olanda, Scandinavia, Polonia si Spania, la case de discuri renumite, iar astfel acest clip, cat si piesa, se vor bucura de expunere internationala la cel mai inalt nivel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s