Fresh Song: Arsenie – I’m Giving up

Posted: February 12, 2012 in Fun, Muzica, Noutati, Single
Tags: , , , , , , , ,

arsenie- i m giving up

Arsenie revine pe piata muzicala din Romania cu o noua piesa ce promite sa atinga cele mai inalte pozitii ale clasamentelor, atat pe plan locat, cat si pe plan international: “I’m Giving Up”.

Noul single lansat alaturi de Cat Music este plin de energie pozitiva, antrenant, perfect pentru noptile de club, dar care este, in acelasi timp, invaluita in melancolie si imprima o atmosfera de iubire.

“I’m Giving Up” a fost compusa toamna trecuta, iar totul a inceput de la un solo de chitara, caruia artistul i-a adaugat o experienta de dragoste traita la intensitate maxima. Asa s-a nascut “I’m giving up”, un single produs de catre Arsenie, alaturi de Alex Brasoveanu.

Versurile au fost compuse chiar de Arsenie, un adevarat poet care exprima in muzica sa sentimente profunde, prin intermediul versurilor pline de melacolie.

Desi piesa “I’m Giving Up” are ritmuri ce indeamna la dans, contrastul vine prin versurile sensibile si vocea calda a artistului, care balanseaza piesa si o transforma in una de dragoste, potrivita perfect pentru anotimpul iubirii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s