lansare-clip-mandinga-zaleilah

Mandinga a lansat cel mai recent videoclip, “Zaleilah“, joi, 9 februarie 2012, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, acompaniati atat de presa, cat si de un public foarte primitor, calduros si receptiv la piesele cantate live de Mandinga chiar in foaier-ul cinematografului.

Totul a inceput la ora 18:00, cand presa a fost invitata in Studio 1 – VIP pentru a urmari in avanpremiera videoclipul Zaleilah, iar de la ora 19:00, trupa s-a mutat in foaier, unde a sustinut un concert inedit, prin care a oferit un mic preview al noului concept de show, “Club de Mandinga”.

Publicul a fost foarte receptiv si astfel o mare de oameni s-a adunat pentru a asista la acest concert, cat si pentru a vedea in premiera noul videoclip Mandinga.

Videoclipul a fost realizat de Florin Botea, iar scenariul spune povestea unei frumoase fete, interpretate de Elena, solista grupului, care dupa ce gaseste un inel misterios intr-un club, se trezeste intr-un cadru fermecator in Dubai, si pleaca in cautarea dragostei.

Filmarile s-au desfasurat in locuri surprinzator de frumoase, fie in desert, fie pe un iaht, dar si cu un elicopter, masini sport si chiar in cea mai mare cladire din lume, Burj Khalifa, unde s-a filmat si cel mai recent film Mission Impossible cu Tom Cruise.

Mandinga – Zaleilah este cu adevarat o calatorie fascinanta, cu cadre exotice, care te trimite cu gandul la vara, soare si caldura.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s