Dya a filmat videoclipul piesei “Don’t Know”

Posted: February 20, 2012 in Muzica, Noutati, Videoclip
Tags: , , , , , , , , , ,

Filmari Dya - Don't know - videoclip

A cucerit topurile posturilor de radio cu single-ul “Don’t Know” iar acum, Dya se pregateste sa ia cu asalt televiziunile.
Recent, artista filmat si  videoclipul celui mai nou hit al sau si promite sa aduca un strop de culoare si energie prin abordarea cu totul si cu totul speciala.

Regizat de catre Spike, videoclipul a fost filmat in studiourile MediaPro din Buftea, iar ideea acestuia se bazeaza pe inocenta adolescentina. Conceptul este prezentat prin teme de culoare, decoruri deschise pline de simboluri si face referire la anotimpul alb: iarna. DYA este o aparitie vesela, luminoasa, imbracata in tinute haioase, care completeaza tabloul adolescentin cu o atitudine mai mult decat potrivita, iar special pentru aceasta filmare, artista si-a vopsit parul intr-un rosu puternic, pentru a contrasta cu decorul axat pe culori reci, de iarna.

Decorul nu se bucura doar de un concept spectaculos, ci si implementarea este una pe masura; acesta este construit in cadre cheie, cu note minimaliste si obiecte simbolice, special introduse pentru a aduce in prim plan ideea de baza: adolescenta.

Videoclipul DYA – “Don’t Know”, in esenta, marcheaza copilaria intr-un stil care aminteste de cadrele gandite de Tim Burton, insa cu elemente originale, care se muleaza perfect pe imaginea artistei.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s