Fresh remix: Rihanna feat Chris Brown – Birthday Cake

Posted: February 21, 2012 in Muzica, Rihanna, Single
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

rihanna-chris brown-Birthday-cake

Se pare ca Rihannei i-a luat 3 ani ca sa isi ierte violentul fost prieten, pe Chris Brown. Iar acum aceasta impacare este afisata cu non-salanta, de parca nu s-a intamplat nimic.

Cea mai recenta dovada in acest sens este remixul electro-freaky al piesei “Birthday Cake“, in care cei doi isi fac declaratii perverse.

“Girl, I wanna f— you right now/ Been a long time/I’ve been missing your body”, pare rupta din realitate – cei doi nu s-au mai vazut de mult, iar acum vor sa recupereze timpul pierdut.

Piesa incepe cu un sunet ca o ambalare de motor al unei masini de curse si continua cu un beat electro, combinat cu putin auto-tune si “asezonat” pe alocuri cu gemete si nechezat de cai (wtf?).

Desi vocea Rihannei se muleaza perfect pe piesele cu tenta sexuala (vezi “Rude Boy”), parca duetul dintre cei doi tineri artisti a venit prea devreme, in conditiile in care, la inceputul lui 2009, Chris Brown a mutilat-o pe interpreta din Barbados.

In plus, presa americana a desfiintat duetul lor, si nu neaparat pentru beat-ul agresiv sau pentru versurile “dirty”, ci pentru ca RiRi transmite un mesaj gresit adolescentelor, si anume ca poti trece peste violenta.

Fie ca e vorba despre o dragoste imensa, fie ca cei doi vor doar putina publicitate, piesa “Birthday Cake” si-a indeplinit scopul, si anume acela de a atrage atentia.

Enjoooy!

Cantecul a fost compus de Terius Nash, Robyn Fenty, Marcos Palacios si Earnest Clark, iar de porductie s-au ocupat Da Internz si The-Dream.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s