dj project-adela-bun ramas

Zilele trecute a fost lansat noul single DJ Project & Adela Popescu, “Bun ramas”.

La inceput a fost Elena. Apoi Giulia. De Craciun s-a auzit pentru prima data ca Adela Popescu va fi noua fata DJ Project. Adica solista celui mai de succes si longeviv proiect dance romanesc. In aceasta componenta si sub numele de scena DJ Project feat Adela au si avut loc primele concerte, atat in tara cat, si in strainatate. Cu succes, chiar cu mult succes, Adela i-a surprins pe toti cei care nu o cunosteau suficient de bine cu calitatile vocale si cu prestatia muzicala live.

Dj Project si Adela va spun “Bun ramas”. Asa se cheama primul lor single, o piesa de dragoste, despartire si impacare, lansata de Dragobete, sarbatoarea romaneasca a iubirii.

Compozitorul ultimelor 10 single-uri Dj Project si-a pus vocea si pe cel mai recent single al baietilor. Dupa ce a compus pentru Dj Project hituri ca “Doua Anotimpuri”, “NU”, “Regrete”, “Mi-e dor de noi”, “Hotel”, “Lacrimi de inger”, “Inca o noapte”, etc. Gabriel Huiban are de aceasta data dublu rol: co-autor si interpret alaturi de Adela.

Noul single DJ Project cu Adela Popescu pastreaza originalitatea,muzicalitatea si melancolia cu care Gino Manzotti si Dj Maxx ne-au obisnuit, la care adauga prezenta Adelei Popescu.

Ce parere aveti? Va place noua formula?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s