mandinga eurovision

Mandinga a castigat Selectia nationala Eurovision 2012 si va reprezenta Romania la Baku cu piesa “Zaleilah“.

Desi am asistat la o selectie nationala destul de slaba in acest an, existand doar cativa interpreti ce s-au facut remarcati, Mandinga a reusit sa faca o figura destul de frumoasa si sa cucereasca atat publicul, iesind pe primul loc in preferintele celor care au votat, cat si juriul, clasandu-se pe locul al doilea in topul general al specialistilor.

Formatia s-a chinuit sa faca show, sa cante live destul de ok (cu exceptia unor mici gafaieli pe final ale Elenei) si sa aiba costumatii iesite din tipar. In plus, casa de discuri Cat Music le-a facut  o super promovare pe retelele de socializare, asa ca toata lumea care se da pe online a stiut ca formatia va participa la Eurovision.

De remarcat este ca piesa in limba romani (adica tiganeasca) de la Electric Fence – Sun-ta a fost destul de apreciata de juriu, iar personal cred ca ar fi facut ceva valva daca ar fi mers la Baku.

Revenind la “Zaleilah”… ca sa ne bage cineva in seama in acest an, membrii formatiei trebuie sa se gandeasca la un show mai elaborat si (daca se poate)  Elena sa danseze mai mult.

Per total, interpretarea a fost ok, insa nu s-a ridicat la nivelul anilor trecuti, de genul Sistem feat Luminita Anghel – Let Me Try.

Mult succes!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s