ROA Electronique simpatique - video

Dupa ce au cucerit topurile de specialitate si inimile publicului tanar si nu numai cu hit-ul “Ne Place“,  si au continuat sa demonstreze ca Artificialul este la putere prin “Sonata in La Minor“, ROA revine cu un nou videoclip, la piesa “Electronique Simpatique“.

Single-ul reprezinta cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut ROA, intitulat “Artificial”, lansat in primavara anului 2011 in parteneriat cu Tuborgsound. Acesta pastreaza nota obisnuita a trupei, cat si jocurile de cuvinte reprezentative pentru cei trei membri Bogdan Popoiag, Cezar Stanciulescu si Cristin Negriuc.

Tuborg este un brand cunoscut pentru implicarea in industria muzicala si sprijinirea artistilor care au ceva de spus – tuborgsound.ro fiind dovada!

Dupa ce, in 2011, Tuborg Sound a petrecut cu trupa ROA in turneul national si a stins seara de seara setea de distractie a celor prezenti, a fost firesc ca Tuborg sa fie alaturi de ei si in clip-ul noului hit.  De aceea, vedeta noului videoclip este sticla Tuborg de 750 ml, care apare in unul din momentele cheie din scenariu.

Voi ce parere aveti? Va place?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s