Smiley – Dead Man Walking ( Fresh single)

Posted: April 18, 2012 in Fun, Muzica, Noutati, Single, Smiley
Tags: , , , , ,

Smiley - Dead Man Walking

Smiley a lansat un nou single “Dead Man Walking“.¬† Melodia este o productie HaHaHa Production, prezentata in colaborare cu Cat Music, iar premiera piesei¬† a avut loc pe pagina oficiala de Facebook a artistului.

Pentru ca iubirea il inspira mereu pe Smiley, artistul canta si in acesta noua piesa despre dragostea adevarata care nu dispare in lupta cu suferinta. Se agita, se taraste si se face tandari pentru a se recompune.

“Dead Man Walking este un single despre agonia pe care o traieste cel parasit. Piesa vorbeste despre acea perioada care mai devreme sau mai tarziu apare in viata fiecaruia, o perioada in care esti macinat de temeri si incertitudine: te vrea sau nu te vrea? Te iubeste sau nu te mai iubeste? E exact starea aia la granita dintre viata si moarte. Respiri, dar te simti mort pe interior, esti ca un zombie”, spune artistul.

Un lucru e sigur, indiferent daca te regasesti momentan intr-o relatie sau esti inca in cautarea jumatatii tale, noua piesa Smiley te va face sa zambesti si sa te simti mai putin singur. In fond, numai cine n-a iubit vreodata nu poate intelege senzatia “Dead Man Walking”. Cat despre clip, acesta urmeaza sa fie filmat cat de curand si promite sa te lase cu gura cascata.

Enjoy!

Parca Smiley a renuntat la acel mid-tempo pop si s-a dat mai mult pe dance. O schimbare buna?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s