Rihanna Where Have You Been

Rihanna a lansat un videoclip ca la carte pentru single-ul “Where Have You Been“, extras de pe cel de-al saselea album al sau, “Talk That Talk“.

Regizat de David Meyers, acesta debuteaza cu RiRi iesind ca o adevarata nimfa dintr-un rau (aduce putin cu unele cadre din “Man Down”), iar apoi, aceasta incepe sa danseze frenetic pe ritmurile piesei, executand coregrafia realizata Hi-Hat, intr-un decor tribal.

In final, Rihanna se transforma intr-o printesa a intunericului, iar clipul se termina ciclic, interpreta scufundandu-se inapoi in apa, de data aceasta intr-un decor dezolant si nocturn, alaturi de dansatorii sai.

This one is just all performance. It’s all about evoking an emotion through your body. I was never gonna shoot this video if I couldn’t do choreography ’cause it would be pretty pointless. It would be disappointing“, a declarat Rihanna despre clip.

Videoclipul piesei “Where Have You Been” este unul din cele mai bune din cariera cantaretei, fiind un deliciu vizual, datorita cadrelor excelent trase, ale dansurilor antrenate si al influentelor tribale, regasite si in piesa. In plus, RiRi este mai sexi ca oricand.

Cu acest material, Rihanna a reusit sa demonstreze ca nu trebuie sa fie trashy, dezbracata sau vulgara pentru a face ceva de calitate.

Primul single al albumului, “We Found Love” si aceasta piesa compusa de Calvin Harris, Dr. Luke si Cirkut sunt cele mai tari piese dance de pe “Talk That Talk”.

Pareri?

Advertisements
Comments
  1. fleky says:

    Videoclipul foarte ‘in ceata’ ca de obicei. 🙂

    • coco says:

      la ce te referi? e dark&twisty, mai misterioas, asa… sau o preferai pe RiRi flower-power, ca in “Only Girl”?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s