Sonny Flame a filmat videoclipul piesei “Sale el Sol” (Galerie foto)

Posted: May 2, 2012 in Muzica, Sonny Flame
Tags: , ,

sonny flame sale el sol

Sonny Flame a fost plecat saptamana trecuta pe Coasta de Azur, pentru a filma videoclipul piesei “Sale el Sol”, care are deja peste 1 milion de vizualizari pe Youtube.

Am ales ca destinatie Coasta de Azur pentru peisajele frumoase care reusesc sa transmita foarte bine mesajul piesei. Filmarile nu au fost lipsite de peripetii, au fost si intamplari amuzante si evenimente mai putin placute, insa per total sunt multumit de rezultatul final pe care astept cu nerabdare sa vi-l prezint si voua.

Vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost implicati in realizarea acestui clip: regizorului Florin Botea, lui Paul Gheorghe de la Trouble Crew, dansatorului si prietenului meu RicoElenei D.Ralucai, lui Flori si Costin. Nu in ultimul rand, vreau sa multumesc celor care imi asculta piesele si ma sustin. Va astept pe contul meu de Facebook , sa-mi spuneti parerea voastra despre clip, feedback-ul vostru este foarte important pentru mine“, a declarat Sonny Flame.

Videoclipul piesei “Sale el Sol” va fi lansat in curand, insa pana atunci ne putem face o idee despre cum va arata acesta, urmarind pozele de la filmari.

Like?

Advertisements
Comments
  1. […] multe poze de la filmari puteti gasi aici, iar piesa o puteti asculta […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s