Justin Bieber boyfriend

Dupa mult suspans sustinut de o campanie de teasere, Justin Bieber a lansat mult-asteptatul videoclip al piesei “Boyfriend“, extrasa de pe albumul “Believe“, care va aparea pe 19 iunie.

Si, surpriza! Nu este la fel de cool precum ne-a promis… Inceputul parca e rupt din alt lume, JB afisand un aer mult mai matur, in incercarea sa de a cuceri o fata.

Insa dupa un intro fenomenal, in care are cateva miscari de-ale lui Michael Jackson si o atitudine a la Justin Timberlake, pustiul renunta la idee si… se muta pe acoperis, unde face niste drifturi cu o masina si petrece alaturi de prieteni. Dezamagiti?

Sunt sigur ca prin aceasta miscare neinspirata, Bieber a vrut sa-si pastreze armata de fani minori, insa era sansa lui sa arate tuturor ca a crescut, ca s-a maturizat si ca a facut un pas inainte in cariera sa.

De regie s-a ocupat Director X, renuntand la Collin Tilley, cel care trebuie initial sa se ocupe de video.

Per total, este un videoclip bun, chiar superior altora, insa eu speram ca JB sa ii calce pe urme lui Timberlake. Dar aste e doar parerea mea…

In aceasta saptamana, “Boyfriend” a coborat pe locul 7 in Billboard Hot 100, dupa ce ajunsese pe pozitia a doua.

Like?

Artistul vine cu un nou stil complet nou, cu sound mai matur si mai urban pentru noul single “Boyfriend, vinovat fiind Mike Posner, cunoscut pentru colaborarile cu Cher Lloyd, Bruno Mars, Lil Wayne si Mason Levy. Pacat ca materialul video nu a pastrat aceeasi linie…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s