she said her name was vodka

Fo Onassis a lansat zilele trecute un club-bangger cu un nume foarte inspirat, “She Said Her Name Was VODKA“, o colaborare cu artistii Kat Deluna, Fatman Scoop si David S.

Piesa a fost produsa de Lynx, Dj Mad, Sauce si Critiq, avand toate sansele sa cucereasca ringurile de dans din SUA si Romania.

“She Said Her Name Was VODKA” este un cantec numai bun de zbantuit prin discoteci, iar partea interpretata de Kat Deluna este cea mai tare.

Fo Onassis nu este la prima colaborare cu ea, cei doi lucrand impreuna si pentru piesa “Dancing Tonight“, lansata anul trecut de interpreta dominicana, care face parte de pe albumul “Inside Out”, promovat doar in Europa.

Like?

P.S.: Ar fi binevenit un remix… 😕

Fo Onassis este in industria muzicala inca din 1987, debutand ca membru al formatiei hip-hop EPMD. Dupa ce aceasta s-a destramat, in 1993, el s-a lansat solo, cel mai mare hit al sau fiind “Feel It” (2004). De asemenea, el este si un producator de succes, compunand piese pentru 50 Cent, Redman sau Xzibit, printre altii.

Va reamintesc ca, recent, Kat Deluna a colaborat cu Shaggy pentru versiunea internationala a piesei “Dame“, cantata impreuna cu Shaggy si produsa de Costi Ionita.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s