smiley-dead-man-walking

Smiley a lansat videoclipul “Dead Man Walking”, care utilizeaza elemente de realitate augmentata, folosite de obicei la jocuri.

Acesta poate fi vizualizat cu ajutorul aplicatiei HaHaHa Reality, care poate fi descarcata gratuit din Apple Store sau Google Playstore.

Evenimentul de lansare a clipului a avut loc in aceasta seara, la cinematograful Hollywood Multiplex, unde gazda a fost chiar Smiley, alaturi de cei implicati in realizarea productiei.

Este ceva nou, tehnic vorbind, nu în felul în care e filmat sau în felul în care arată, o să vedeţi. Este un nou nivel de interactivitate între artist şi consummatorul de muzică”, a declarat Smiley.

De regia clipului s-a ocupat echipa de la Griffon, iar filmarile au durat mai putin de 24 de ore. Acestea au avut loc intr-o sala de sport, unde s-au intalnit toti artistii, cantaretii, producatorii, managerii si oamenii de PR ai HaHaHa Production pentru a crea atmosfera unei petreceri din anii ’90.

Like?

Desi este o nebunie frumoasa, cu coregrafii antrenante si personaje haioase, eu chiar ma asteptam sa existe niste zombi prin clip…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s