Naguale – Positive feat Saya (Fresh single)

Posted: June 5, 2012 in Muzica, Naguale, Single
Tags: , , ,

Naguale - Positive feat Saya

Baietii de la Naguale revin in atentia noastra cu un cantec de vara, numit “Positive“, intepretat alaturi de o noua voce feminina, Saya.

Piesa a fost produsa de KAZIBO MUSIC ROMANIA, iar de muzica si versuri s-au ocupat Ovidiu Baciu si Alex Pelin.

Am compus piesa impreuna cu Alex Pelin. Pentru a impregna mai multa energie, am folosit la producţia piesei instrumente 100% live, si pentru asta am lucrat cu muzicieni precum Pancirel Constandache, Seby Joo, Claudiu Mirea. Mesajul piesei reflecta puterea creatoare a gândirii umane şi capacitatea fiecăruia dintre noi de a-şi modifica în bine faptele printr-un mental pozitiv.

Saya este vocea feminină pe care o căutăm de mai bine de un an de zile, care urmează formula perfectă a unei artiste complexe – voce foarte bună, carismatică, studiază pianul şi chitara de la 5 ani. O tânără frumoasă, de 20 de ani, cu un zâmbet de care te îndrăgosteşti”, a declarat Ovidiu Baciu, liderur trupei Naguale.

Piesa incepe cu o chitara rece, continua pe refren cu un ritm de tobe care te face sa dai din cap, iar apoi intervin o orga si niste trompete, pentru ca “fiesta” muzicala sa fie completa.

Este o schimbare de stil in bine pentru Naguale, iar “Positive” are un aer fresh si poate cuceri usor clasamentele vara asta.

Like?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s