Vunk – Scapa-ma de ea (Fresh video)

Posted: June 18, 2012 in Muzica, Vunk
Tags: , , ,

vunk scapa-ma de ea

Baietii de la Vunk au lansat clipul noului lor single, numit “Scapa-ma de ea“, care are toate sansele sa calce pe urmele super-hitului “Pleaca”.

Filmarile au avut loc la Chisinau si si la casa de cultura Ion Manu din Otopeni, iar de regie s-a ocupat Bogdan Mustatea, cu care formatia a colaborat pentru ultimele trei materiale video.

N-am filmat intamplator acest clip in Chisinau. Ne-am propus ca toate clipurile de pe urmatorul album sa le filmam in strainatate, in tarile in care sunt foarte multi romani. Am inceput cu Moldova, pentru ca exista o sensibilitate aparte legata de despartirea celor doua popoare, doar la nivel politic, nu si afectiv. Am si specificat la finalul clipului ca inimile din cele doua tari nu sunt stricate, ele bat la fel, in limba romana.

Ideea campaniei pe care vrem sa o initiem incepand cu acest clip, este aceea de a aduce Romania mai aproape de cei plecati din tara, nu conteaza din ce motive. Ceea ce vrem sa le spunem tuturor si sa le amintim este ca Romania e o lume, nu doar o tara”, au declarat baietii de la Vunk.

Like?

Advertisements
Comments
  1. Alex says:

    Regie: Bogdan si Silviu Mustatea. 2 frati!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s