Rihanna – We Found Love (video)

Posted: October 20, 2011 in Muzica, Rihanna, Videoclip
Tags: , , , , , ,

rihanna-we found love

Rihanna a lansat clipul piesei “We Found Love” ce anunta albumul “Take That”.

Filmarile au avut loc in Belfast, Marea Britanie, iar scenele de pe camp in care ea alearga goala i-a dat mari batai de cap interpretei, proprietarul fermei reactionand urat cand a vazut-o.

Scenariul are la baza o poveste de dragoste intre ea si Dudley O’Shaughnessy, model si fost boxer. De la o iubire pasionala, cu mangaieri si sarutari, se ajunge la una obsesiva si infricosatoare.

Inceputul este genial. Pe ritmuri de chitara acustica, interpreta rosetsete cu accent irlandez: “Te-am vazut urland cand nimeni nu te auzea. Intotdeauna ti-a fost rusine sa recunosti ca exista cineva atat de important in viata ta incat fara acel cineva sa te simti ca un nimeni.

Nimeni nu va putea niciodată sa inteleaga cat de mult doare. Te simti fara speranta, ca si cum nimic nu te mai poate salva. Si atunci cand se termina, cand totul e pierdut, iti doresti sa ai din nou acele lucruri rele, ca sa poti simti binele din nou”.

Clipul a fost regizat de Melina Matsoukas, care s-a ocupat si de “S&M”. Piesa anunta noul album al Rihannei, “Talk That Talk”, al saselea din cariera, ce va fi lansat pe data de 21 noiembrie.

“We Found Love” a fost produsa de Calvin Harris si se bucura deja de succes in topurile americane, unde este al 20-lea single lansat de RiRi care intra in top 10 in Billboard Hot 100. In UK a intrat direct pe primul loc in top, astfel devenind singura femeie care a ajuns in fruntea topurilor britanice de 6 ori in 5 ani!

Enjoy!

Leave a comment